“Пътна полиция с важна информация за пътуващите. Заради очакваното интензивно движение

...
“Пътна полиция с важна информация за пътуващите. Заради очакваното интензивно движение
Коментари Харесай

“Пътна полиция” с важна информация за пътуващите

“Пътна полиция ” с значима информация за пътуващите. З аради  предстоящото интензивно придвижване в първия от серията почивни дни за Великденските празници,  екипи на пътната полиция ще подкрепят трафика  по входните и изходните артерии на София и огромните градове,  съобщи Мария Ботева от “Пътната полиция ” пред БНР.

“От 9:00 сутринта до към обяд ще продължат да подкрепят трафика, след което ще пренасочат напъните си към обезопасяване на секторите, в които се чака на идващия ден да има огромно скупчване на хора, поради това че е Великден ”, сподели тя.

Предприети са и ограничения за бързото култивиране на документите на преминаващите през граничните пунктове,  сподели Аксиния Минчева от “Гранична полиция ”.

От петък до понеделник, градският превоз в София ще се движи по празнични написания, а паркирането в синя и зелена зона ще е гратис. 

“Работи се и по това да няма формиране на колони от транспортни средства или дълготрайно изчакване за прекосяване през граничните пунктове. Гражданите, които имат желание да подхващат пътешестване в посока Сърбия следва да имат поради, че сега тече дейна реорганизация и рационализация на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Калотина ”. Ремонтът постанова метаморфоза на придвижването, което надлежно допуска удължение на времето за изчакване и закъснение на времето за прекосяване ”, съобщи тя.

Освен това предложи при пътешестване към Сърбия да се употребяват по-малко натоварените гранични пунктове.

“Тези жители, които са решили да пътуват към Гърция през почивните дни следва да вземат поради, че с изключение на българските посетители на Гърция, които ще пътуват, има и доста румънски жители, които транзитират през нашата. Достигането до граничния пункт ще бъде натоварено ”.

Китай скрито въоръжава Русия

“Пътна полиция ” с значима информация за пътуващите

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР